Informacja Administratora

Na podstawie art. 13 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), Dz. U. UE. L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r., dalej RODO informuję:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.6 ust.1 lit.c RODO),
3. jeżeli korzysta Pan/Pani z odnośnika na stronie będącego adresem e-mail placówki to zgadza się Pan/Pani na przetwarzanie danych w celu udzielenia odpowiedzi,
4. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
5. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
6. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
7. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
8. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
9. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
10. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu.
zamknij

Warsztaty kulinarne.

19 listopada w naszej szkole odbyły się warsztaty kulinarne prowadzone przez Panią Ewę Jaśkiewicz – dietetyka. Uczniowie mieli okazję przekonać się, że warzywa i owoce mogą stanowić smaczny deser czy przekąskę. Warto podkreślić, że tego typu zajęcia są dla dzieci źródłem wielkiej radości, a jednocześnie uczą je wielu pożytecznych umiejętności. Oto tematyka warsztatów:

  • 1a - „Orzechy dla mózgu i uciechy- zdrowa Nutella” – zajęcia kulinarne
  • 2a – „Jesienne przysmaki wjeżdżają na stół”- zajęcia kulinarne sałatki/szaszłyki
  • 3b – „Jesienne przysmaki wjeżdżają na stół”- zajęcia kulinarne sałatki/szaszłyki
  • 4a – „Jesienne przysmaki wjeżdżają na stół”- zajęcia kulinarne kulki dyniowe? smoothie?
  • 5a - „ Moc warzyw + siła owoców = zastrzyk energii + zdrowie”- zajęcia kulinarne
  • 7a – „Lunchboxy- zrób je sam!”- zajęcia kulinarne
  • 8a – „Mindful eating czyli uważność w jedzeniu – wiem co jem” – warsztat edukacyjny

Najprzyjemniejszą częścią zajęć była wspólna degustacja przygotowanych przysmaków.